SPHINX BUNSCHOTEN

SPHINX BUNSCHOTEN Shoarma & Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1681 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx Bunschoten. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 18:53 Bestelde om 16:45 kwam binnen halfuur bezorgd!
26 aug 2022 om 23:46 Had zonder saus besteld de turkse pizza maar zat vol saus bah
20 aug 2022 om 20:55 zeer tevreden:)
17 aug 2022 om 21:21 De shoarma smaakte prima. Maar ik bestel een shoarma speciaal kaas daar zou dan champignons ui en sla bij moeten zitten. Maar krijg alleen een bakje shoarma met gesmolten kaas erover? Daar betaal je dan wel 1,50 extra voor iets wat je dus niet krijgt
16 aug 2022 om 19:15 Eten was prima, warm en grote portie. Bezorger zeer vriendelijk maar bijna 2u gewacht totdat deze er was :(
15 aug 2022 om 12:07 Wederom ruim 2 uur gewacht voordat het eten bezorgd werd. Het blijkt een structureel probleem zo te lezen. Eten was matig/voldoende. Voor ons de laatste keer.
11 aug 2022 om 8:54 Nog voor de verwachte bezorgtijd en was heerlijk!
8 aug 2022 om 18:57 zeer tevreden
7 aug 2022 om 19:42 Ruim 1 uur een 45 minuten gewacht op m’n bestelling
7 aug 2022 om 12:43 Goed eten, maar meer als 2 uur moeten wachten voor bezorging
2 aug 2022 om 10:28 Pizza was lekker en warm Optijd bezorgd Goeie zaak
1 aug 2022 om 21:18 Eten is fantastisch,dat is de reden waarom ik hier nog steeds eten bestel. De bezorg tijd is ontzettend slecht.Heb 115 min moeten wachten! Had zo snel mogelijk aanvinkt.Als ik de eerste beste tijd had aangevinkt had ik 45 min moeten wachten.ErgJammer