SPHINX BUNSCHOTEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1875 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx Bunschoten. Meer weten? Ontdek meer

9 jul 2024 om 20:07 Eten was koud en aan gebrand En de sla was bruin
27 jun 2024 om 21:10 Aangegeven tijd was 17.30 omdat ik aan het werken was. Maar mn eten kwam pas rond 18.00 uur . Koud pizza en slap. Ik weet niet wie de pizza s maken maar sorry heb 10 jaar ervaring in doner zaak restaurant nooit zo ei vorm pizza s gemaakt. Mannen was
23 jun 2024 om 21:21 Wij wachten twee uur. Schnitzel met patat koud maar pizza warm
22 jun 2024 om 19:49 Geen saus gekregen duurde een half uur voordat ze die ook brachten
2 jun 2024 om 21:37 Snel geleverd voor de zondag en goed warm
29 mei 2024 om 11:49 Het was erg lekker en heel veel
26 mei 2024 om 23:15 Fijn dat er op zondag thuis word bezorgd. Het eten was niet super heet. De kapsalon viel kwa smaak en gaar heid tegen. De pizza's vond ik lekker maar niet super!.
20 mei 2024 om 22:36 Eten was goed, maar 2 uur wachten op een pizza slaat natuurlijk nergen op!
20 mei 2024 om 19:21 Kwaliteit was waardeloos Het eten kwam een uur later aan. We hebben gebeld over wanneer het kwam en toen zeiden ze dat het onderweg was en gelijk kwam. Het duurde toen nog een halfuur voordat ze er waren. Uiteindelijk 2,5 uur gewacht.
19 mei 2024 om 22:46 Helaas ontbrak er iets, waren ze een half uur later dan gepland en de friet nogal slap.
11 mei 2024 om 1:05 De kwaliteit van het eten was goed en de smaak was heerlijk, bovendien was de bezorgtijd prima.
10 mei 2024 om 22:54 twee uur eerder besteld en het kwam nog steeds bijna 30 minuten te laat aan, plus de bestelling was onvolledig